Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علیرضا زالی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آمورش ایرنا اظهار داشت: برخی از پلی فروم‌های داخلی تولید واکسن کرونا دارای دانش فنی خوبی هستند، اما زیرساخت های آنان نیاز به تقویت یا سرمایه گذاری دارد، به نظر می رسد که بانک ها می توانند در این موضوع وارد شوند.

او افزود: این مجموعه ها جزو واکسن سازان خوش نام کشور هستند و بانک ها می توانند در این حوزه هم وارد شوند تا تولید کنندگان داخلی با کمترین نگرانی به دنبال تولید انبوه واکسن‌ کرونا باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زالی ادامه داد: برخی از بانک ها در واردات داروها و تجهیزات پزشکی کمک شایانی به کشور کردند و می توانند در زمینه واردات واکسن کرونا هم مداخله کنند.

وی افزود: در جلسه ستاد ملی مصوب شد دستگاه هایی که توان واردات واکسن را دارند، می توانند به این حوزه ورود پیدا کنند، لذا سیستم بانکی هم می تواند ورود کند.

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران با اشاره به اینکه سیستم بانکی می تواند در انجام تست های رایگان تشخیص بیماری کرونا مشارکت جدی تری کند، گفت: در حال حاضر تعدادی از بانک ها در این زمینه مشارکت دارند و تعدادی از تست های رایگان را در اختیار شبکه های بهداشتی قرار دادند که این روند می تواند شتاب بگیرد.

وی، بهترین مدل برای کاهش ازدحام در بانک ها را ایجاد فرهنگ بانکداری الکترونیک اعلام کرد و گفت: ما به ستاد ملی مقابله با کرونا پیشنهاد می‌کنیم که پخش پکیج ها، تیزرها و هر نوع تبلیغات و آموزش را با حداقل تعرفه در دستور کار صدا و سیما قرار گیرد تا فرهنگ بانکداری الکترونیک در جامعه نهادینه شود.

برچسب‌ها کرونا ستاد کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی واکسن علیرضا زالی پروندهٔ خبری پویش اجتماعیِ سهم من در کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ستاد کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کرونا ستاد کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی واکسن علیرضا زالی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۷۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید لام در شهرکرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ خیری افزود: برای ایجاد این واحد تولیدی دو میلیارد تومان هزینه شده است.
وی گفت: این شرکت حدود ۱۸ درصد نیاز کشور را تامین می‌کند و بقیه آن از چین وارد می‌شود.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد افزود: تغییر تعرفه واردات وعدم تخصیص ارز می‌تواند موجب کاهش و یا قطع واردات و افزایش تولید این شرکت شود.

دیگر خبرها

  • افتتاح کارگاه تولید تجهیزات پزشکی در کرج/ «ما می توانیم» محقق شد
  • جمع‌آوری واکسن‌ کرونای شرکت آسترازنکا در سطح جهان
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • تولید لام در شهرکرد
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • انتشار نسخه جدید همراه بانک دی؛ «دی‌جت پرو»
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • واردات کالا بهانه است؛ هدف اصلی خروج ارز از کشور است
  • بروزرسانی تجهیزات آزمایشگاهی با کمک اپرتورهای ارتباطی
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!