Web Analytics Made Easy - Statcounter

دستیار ویژه وزیر و مدیرکل امور بین‌الملل وزارت بهداشت از مخالفت صریح جمهوری اسلامی با پیشنهاد آمریکا در مجمع جهانی سلامت مبنی بر اصلاح مقررات بهداشتی بین‌المللی خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست، دکتر محمد حسین نیکنام گفت: در نشست  مجمع جهانی سلامت هیچ معاهده ای برای تصویب در دستور کار نیست. تنها موضوع در دستور کار، تغییر زمان مورد نیاز برای رد یا پذیرش اصلاحات احتمالی آتی در مقررات بهداشتی بین المللی با پیشنهاد آمریکاست که در این زمینه  کشورمان در مباحث کمیته مربوطه با  آن مخالفت کرد و همچنین در نطق وزیر محترم با آن مخالفت و اعلام شد که جمهوری اسلامی ایران آن را رد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل همکاری‌های بین الملل وزارت بهداشت تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در این نشست به صورت رسمی خود را از پذیرش هرگونه تعهدی در این زمینه جدا کرد.

به گزارش وبدا، هفتاد و پنجمین اجلاس مجمع عمومی سازمان جهانی بهداشت از  یکم خرداد ماه سال جاری با حضور بیش از ۱۹۰ عضو این سازمان در ژنو در حال برگزاری است.

در این نشست در حوزه بیماری‌های مهم غیر واگیر، در مورد (NCD  پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیر واگیر)، موضوعات مرتبط با دیابت، سرطان رحم، سلامت روان، اپی لپسی (صرع)، بیماری‌های ناشی از مصرف دخانیات، بیماری‌های دهان و دندان و چاقی و در حوزه بیماری‌های واگیر در مورد موضوعاتی همچون ایدز، هپاتیت، سل، مننژیت، آنفلوآنزا، فلج اطفال بحث و بررسی صورت گرفت.

مدیرکل همکاری‌های بین الملل وزارت بهداشت با بیان اینکه دکتر عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه مجمع عمومی پیرامون مباحث بهداشتی و درمانی و همچنین در محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی  سخنرانی کرد، اظهار داشت : وزیر بهداشت کشورمان در  سخنرانی خود ضمن برشمردن موفقیت های جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با کووید ۱۹،   با تاکید براین نکته که این دستاوردها علیرغم اعمال تحریم های ظالمانه علیه کشورمان حاصل شده، بر پایبندی جمهوری اسلامی ایران به اصول استقلال نظام مقدس جمهوری اسلامی در همه عرصه ها از جمله سلامت، تصریح  کرد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: وزارت بهداشت ، مجمع جهانی سلامت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت بهداشت مجمع جهانی سلامت جمهوری اسلامی ایران وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۰۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با بروز بیماری‌های قلبی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه نشست «مشارکت سازمان های دولتی و نهادهای مردمی در ارتقای سلامت دهان و دندان جامعه» که در ارتباط با «پویش کشوری سلامت دهان و دندان» برگزار شد، در گفت و گو با خبرنگار وبدا، با اهمیت شمردن این موضوع اظهار کرد: پویش ملی سلامت با هدف ارتقای سواد سلامت و فرهنگ سازی در حوزه سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت ماه در حال برگزاری است.

وی افزود: در این پویش به دنبال ارتقای سواد سلامت در حوزه سلامت دهان و دندان هستیم.

فرشیدی خاطرنشان کرد: بیماری‌هایی که در ناحیه دهان و دندان اتفاق می‌افتد زمینه ساز بسیاری از بیماری ها خواهد بود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: اگر عفونت های دندان و لثه را پیشگیری و درمان نکنیم بیماری هایی نظیر قلب و عروق و حتی سرطان ها را ایجاد و یا تشدید می‌کند.

 خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم افراد جامعه را در سنین پایین و حتی قبل از مدرسه با بهداشت دهان و دندان آشنا کنیم، با آموزش‌های بسیار ساده مثل مسواک زدن و استفاده از نخ دندان می توان از پوسیدگی دندان ها و بسیاری از بیماری‌های مزمن پیشگیری کرد.

فرشیدی هدف از پویش سه روزه سلامت دهان و دندان را توجه بیشتر جامعه به بهداشت دهان و دندان عنوان و تاکید کرد که مردم می‌توانند با اقدامات بسیار ساده از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری کنند.

به اعتقاد معاون بهداشت وزارت بهداشت، اگر پوسیدگی دندان‌ها و عفونت‌های لثه در آحاد جامعه کاهش یابد می‌توان از بروز بسیاری از بیماری های مهم و مزمن پیشگیری کرد بنابراین به دنبال این هستیم تا متوسط دندان پوسیده در عموم جامعه کاهش یابد و برای رسیدن به این مهم نیازمند فرهنگ سازی و اقدامات پایه‌ای از سنین پایین هستیم.

 فرشیدی گفت: بر این باوریم که توجه به بهداشت دهان و دندان و آموزش درست مسواک زدن در جامعه کمرنگ تر شده است از این حیث با این پویش درصدد هستیم که یکبار دیگر اهمیت این موضوع را یادآوری کنیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت یادآور شد: امروز از آمار بالای پوسیدگی دندان‌‌ها در جمعیت برخوردار هستیم چرا که تا درد ایجاد نشود به پزشک و دندان پزشکی مراجعه نمی کنیم بنابراین باید جامعه‌ را به سمت پیشگیری در حوزه بهداشت دهان و دندان ترغیب کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با بروز بیماری‌های قلبی
  • پیشنهاد اسرائیل به آمریکا برای قطع بودجه سازمان ملل
  • این بیماری شایع‌ترین بیماری بشر است
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان از امروز
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب / ارتباط بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها
  • پیشنهاد گروگان سابق آمریکایی در خصوص جنگ ایران و اسرائیل